Site icon TFFHGD Ankara Şubesi

2023-2024 FUTBOL SEZONU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

2023-2024 Futbol Sezonu açılış töreni Yenimahalle Hasan Doğan Stadında yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından TFFHGD Ankara Şube Başkanı Sn. Ali ULUYOL tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şube Başkanı Sn. Dilaver GÜRBÜZ, İl Temsilci Yardımcısı Sn. Ercan TECİMER ile AASKF Başkanı Sn. Murat KANDAZOĞLU’nun konuşmalarını müteakip MHK 3.Bölge ve Eğitim Sorumlusu Sn. İbrahim ÇINAR katılımcılara hitaben konuşmasını gerçekleştirdi.
Keçiören Ankara Kulübü Derneğinin Seğmen gösterisinin ardından Ankara İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Sn. Aydın Karsavuran tarafından, aday hakemlikten il hakemliğine terfi eden 67 hakem için yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından yeni il hakemlerine kokartları takıldı.
Gözlemciliğe veda eden Sn. Ziya FİDAN ile hakemliğe veda eden Sn. Betül BAYKAN ve Sn. Mert TÜRK’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketleri verildi.
Sezon açılışının simgesi olan pasta kesimi yapılarak yeni sezonla ilgili başarı ve sağlık temennilerinde bulunuldu.
Sezon açılış törenine; MHK 3. Bölge ve Eğitim Sorumlusu Sn. İbrahim ÇINAR, BHK Üyeleri Sn. Ali YILDIZ ve Sn. Erkoç Koray DOĞAN, TFF Dış İlişkiler Kurul Üyesi Sn. Nihat DOKER, Ankara İl Hakem Kurulu Üyeleri, TFFHGD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, MHK eski üyelerinden Sn. Seyfi GÖZAYDIN, Sn. Hasan Serdar ÇAKIROĞLU, Sn. Recep Sürhat Müniroğlu, Hakem Duayen Büyüklerimiz, TÜFAD ve TSYD Ankara Şubesi temsilcileri, spor camiamızın tanınmış simaları ile çok sayıda hakem ve gözlemcimiz aileleriyle birlikte katıldı.

TFFHGD ANKARA ŞUBESİ – ANKARA İL HAKEM KURULU

Exit mobile version