Site icon TFFHGD Ankara Şubesi

HAKEM AKADEMİSİ 2023-2024 SEZONU MAYIS AYI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

-31 Mayıs Cuma günü; İl, Aday Hakem ve İl Gözlemcileri ile Bölgesel ve Klasman Hakem/Gözlemcilerine yönelik olarak Keçiören Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezinde Hakem Akademisi ve MHK tarafından planlanan EPAK Mayıs ayı eğitimi gerçekleştirildi.
-MHK PMİK Üyesi 3. Bölge ve Eğitim Sorumlusu Sn. İbrahim ÇINAR, BHK üyeleri; Sn. Ali YILDIZ ile Sn. Erkoç Koray DOĞAN, Ankara İHK Başkanı Sn. Aydın KARSAVURAN ve İHK Kurul Üyeleri, Hakem Akademisi Maç Analiz Sorumlusu Sn. Taner TARIMER ile TFFHGD Ankara Şube Başkanı Sn. Suat ONAY ve Yönetim Kurulu üyeleri Eğitim Seminerinde hazır bulundular.

-Ankara İl Hakem Kurulu Üyesi Sn.Ahmet ERCANmoderatörlüğünde gerçekleşen eğitim çalışması; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.
-TFFHGD Ankara Şube Başkanı Sn. Suat ONAY seminerin ilk konuşmasını gerçekleştirdi.
-Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Sn. Aydın KARSAVURAN kürsüde yaptığı konuşmada sezon değerlendirmesi yaparak, Ankara Hakemliği için başarılı geçen sezonun ardından tüm Hakem ve Gözlemciler ile emeği geçen yöneticilere teşekkürlerini iletti.
-Hakem Akademisi Maç Analiz Sorumlusu Sn. Taner TARIMER katılımcılara açıklamalarda bulundu.

– Eğitim çalışmasının açılış ve kapanış konuşmasını; MHK PMİK Üyesi, 3. Bölge ve Eğitim Sorumlusu Sn. İbrahim ÇINAR gerçekleştirdi. Sn. ÇINAR sezon analizini yaptıktan sonra; Hakem ve Gözlemcilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticilere 2023-2024 sezonundaki başarılı çalışmaları için tebriklerini iletti.

– EPAK Eğitimi, İl Eğitimcisi, İHK Başkan Vekili Sn. Muharrem YILMAZ tarafından icra edildi.

ANKARA İL HAKEM KURULU



Exit mobile version